onsdag, mars 25, 2009

Slappe Dager I Byron


Ja, da har det vel gaatt en stund siden sist vi skrev noe her.. Men vi er altsaa paa samme sted som vi var forrige gang vi oppdaterte, nemlig Byron Bay. Naa har vi vaert her i snart to hele uker, saa det er vel egentlig paa tide aa flytte litt paa seg. Men saann gaar det naar man moter saa mange hyggelige folk og finner seg til rette paa et sted:) Planen for oyeblikket er aa dra herfra paa fredag eller lordag, for saa aa ta et par dager i Surfers Paradise for vi drar til Brisbane for aa rekke flyet vaart til Fiji. Uvirkelig at vi har vaert her i Australia i nesten en maaned naa, den tiden har gaatt unna paa sekunder! Foler vi har blitt veldig integrert i kulturen her, saa det blir vanskelig aa komme tilbake til Norge hvor ting ikke er saa laid back. Vi har tilogmed NESTEN laert oss at bilene kjorer paa feil side her, saa naar vi skal over veien maa vi se til hoyre forst, ikke venstre. Kjempe rart. Har vaert en del nesten ulykker der, kan man si. Saa naa prover vi for det meste aa holde oss paa samme side av veien hele tiden.

Som sikkert de fleste naa har faatt med seg saa hoppet vi altsaa i fallskjerm en av de forste dagene vi hadde her i Byron. Det var helt FANTASTISK goy, og overraskende lite skummelt. Foer du sitter halvveis ute av et fly 14000 fot oppe i lufta og faar beskjed om aa boye hodet saa langt bakover du klarer.. Da merker du det i magen. Ubeskrivelig folelse, ALLE maa bare gjore det. Vi har video og masse bilder av hele greia, saa gled dere til hjemkomsten! (Det gjor dere vel kanskje allerede.. haaper vi:))


Naa har tre av jentene vi var med her forlatt oss, saa naa har gruppen blitt enda litt mindre. De som dro var Martine, Mona og Marie, og det var de vi har bodd paa rom med hele oppholdet her i Byron. Veldig spennende aa plutselig maatte bo med masse fremmede folk! (ja, vi har vaert veldig bortskjemte, kan egentlig ikke kalle oss backpackere..) Saa de siste dagene har vi sovet paa rom med to franskmenn som bruker hele dagen paa sove og royke hasj (heldigvis ikke paa rommet..). Med andre ord, en liten overgang fra de andre tre jentene.

Vi var veldig sporty her en kveld og gikk opp til et veldig kjent fyrtaarn de har her, som ligger paa Australias aller ostligste punkt. Skikkelig fin tur, tok en time aa gaa hver vei, men absolutt verdt det. Gjennom regnskog og opp skraaninger og gaatur langs hele stranda paa vei tilbake. Tok ca 500 bilder fra bare den ene turen, saa faar prove aa sortere ut noen av de beste.


Ellers er det vel ikke saa veldig mye mer spennende aa si, dagene gaar veldig i ett her, og bestaar for det meste av aa sove, spise, dra paa stranda, spise litt igjen og eventuelt dra ut med de andre paa kvelden. Men det passer oss egentlig ganske bra:)

7 kommentarer:

  1. Så fantastiske bilder. Det blir bare flottere og flottere. Takk for at dere deler opplevelsene med oss. God tur videre i helgen. Vi venter med spenning på nye opplevelser. Her i Norge er stort sett ting ved det vandte.

    Stor klem til dere begge fra Jorunn

    SvarSlett
  2. Fortsatt veldig gøy å følge med på bloggen....sjekker den nesten hver dag selv om jeg vet at dere ikke opdaterer like ofte som jeg sjekker - no pressure:-) Flotte bilder og ditto beskrivelser - nyter med dere!
    God tur videre - stor klem fra Pappa

    SvarSlett
  3. nydelige bilder :-D God tur videre i morgen eller kanskje i dag for dere nå! håper neste sted også er like bra og at dere treffer nye like hyggelige mennesker. Gleder meg helt vanvittig til mange timer med bildeshow når du kommer hjem Sarah ;-) Stor klem fra mamma

    SvarSlett
  4. Heii mine gode :) Utrolig fantastiske bilder dere har, jeg kjenner det virkelig i magen at jeg er misunnelig på dere! Det ser helt fantastisk ut :) Har savnet å lese om hva dere gjør nå. Har nesten ikke noe å vise til mine venner lenger, så nå vinner jeg nok litt oppmerksomhet igjen :P haha.. Men men.. dere får kose dere masse videre mine kjære :) Håper dere klarer å slippe klørne på Australia og dra videre! Savner dere trollunger!!! <3 <3 (ja jeg skulle skrive lenger enn mamma og pappa fordi jeg bryr meg mer, eller har mindre liv :P )

    SvarSlett
  5. Hei og hå og hipp hurra Kine du er 20 år idag. Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere. Alle i ring omkring deg vi står for se nå vil vi marsjere. Og det er Conny, på telefonen akurat nå, Torunn, akurat snakket med, mormor, tenker på deg hele tiden og selvfølgelig mammmaen din. Håper du får en flott dag og at solen skinner på deg, hvis ikke er du jo en solstråle selv. Koz og klem og husk vi er kjempe glad i deg

    SvarSlett
  6. Hei Kine! Gratulerer masse med 20 års dagen din i dag! Håper du får en strålende dag :o) Masse klemmer fra Bente og Henrik

    SvarSlett
  7. Heia Kine !
    Grattis med 20-aars Dagen !!!
    Dere har det så fint hver dag - at det virker som en eneste lang happeningbursdag !
    Med ti timer foran oss skulle dere vel vaere godt i gang med feiringen naa ?!
    Vi oensker deg en fin Bursdag og god tur videre !
    Klemmer fra tante Evy og onkel Harald :)

    SvarSlett