torsdag, mars 05, 2009

Bye bye Thailand, hello Australia















Da var det slutt paa vaart eventyr i Thailand (for denne gang). Det var helt fantastisk, og vi vil ikke hoere SNAKK om noe Spania eller Hellas opplegg neste gang det er "sydentur", Thailand er tingen. Sykt at det er over allerede, vi kunne fint blitt der i en maaned til.. aah, the good life.

Saa maa vi si, at vi ELSKER SVENSKER. Jeg beklager, vi maa faktisk ta tilbake alle smaafrekke kommentarer fra tidligere, de er raa. Vi var naboer med fire svenske jenter de siste fem dagene paa Koh Tao, og det var de beste jentene i verden (bortsett fra dere der hjemme da, men u know what I mean:)). Her er vi alle sammen siste kvelden vi hadde paa Koh Tao:

Vi fikk forresten en hund paa Koh Tao ogsaa! Den lop rundt der vi bodde, men den ble saa glad i oss og de andre jentene at den bare ble hos oss og sov utenfor dora vaar. Saa ble den med oss naar vi skulle ut og spise ogsaann, ventet paa oss utenfor restauranten og fulgte oss tilbake. Se sa fiiiiiiiin: (Den heter potim paa svensk og pus paa norsk)


Ja, da var egentlig planen aa vise dere litt Sidney bilder men det ble daarlig med det gitt. Vi faar se om vi faar det til imorgen. Vi har det veldig fint her hvertfall, kom igaar tidlig men da var vi saa trotte at vi bare sov hele dagen. Saa har ikke faatt sett saa mye, men vi var paa Bondi beach idag og saa paa surferne (se strandbildene under). Kjempegoy at de faktisk surfer her, trodde liksom det bare var en myte. Hmm.. Saa naa blir det fire dager til i storbyen for vi setter kursen mor Byron Bay paa surfekurset. Det gleder vi oss veldig til:) FEIL! Naa funker bildene, saa her er et par godbiter fraa gaaturen vaar idag. Enjoy!

(Det som henger i treet er forresten flaggermus! Midt paa dagen, og de var DIGRE monstre.. haar og alt. Ekkelt. De skrek og flagra og var bare skumle, skjonner ikke hva de gjorde der midt paa dagen.)

Det er forresten litt av en kontrast aa komme fra en liten oy i Thailand hvor en "god" middag koster maks 30 kr, til en storby hvor ting koster penger igjen. Naa faar vi virkelig satt budsjettet vaart paa prove.. Wish us luck!

Bildene under er fra kveldsturen vaar til Darling harbour.

7 kommentarer:

  1. Lykke til med budsjettet! Dagens sparetips: vann er kanskje ikke det dere bruker mest penger på:-O men i Australia kan faktisk vannet drikkes rett fra springen:-) God tur videre og takk for oppdateringer på bloggen!

    PS - vinter'n fortsetter i Norge og skuret på Haugerud skole har rast sammen - heldigvis uten personskader...

    SvarSlett
  2. Yeah, livstegn :-D Takk for masse nye bilder, er liksom litt meg jeg også når jeg ser på de. håper storbyen ikke tar knekken på dere da ;-) Var på revyen til Miriam i går - kjempebra. Spent på karakteren. Stooooor klem fra mamman din ;-)

    SvarSlett
  3. Å så heldige dere er. Alt ser så utrolig flott ut, og dere er så fine. Ja nå blir det nye mennesker og nye utfordringer. Tenk så spennende!
    Her er det drittvær, rene ord for pengene, og det er heller ikke meldt bedre i nærmeste fremtid. I morgen skal jeg på kurs i tradisjonell kinesisk medisin fra kl 09.00-18.00 - behandling av: nevrologiske lidelser. Ikke riktig så spennende liv som dere har, men litt hjernefyll for oss gamlingene skader ikke...

    Stor klem fra mamma

    SvarSlett
  4. Mormor Turid hilser og sier dette blir minner å leve på når dere blir gamle.....
    Kretive jenter, mormor lever seg inn i turen.
    (hun er frisk og rask igjen etter en lang og lei forkjølelse)

    Stor klem mormor

    SvarSlett
  5. Glemte å si at hun ble kjempe kjempe kjempe glad for kortet KIne.

    SvarSlett
  6. Det ser såå chill ut å være der da... jeg er ikke så glad i dere mer, merker jeg.. For det er sååå urettferdig at dere er der, og jeg er hjemme å jobber 16 timer dagen!!! Men har jeg noe penger fordet?? svar: 'NEEEI!!!
    Meen bare tenk til høsten skal jeg reise, og da skal jeg tvinge dere til å være hjemme å purke, mens jeg lever livet, og dere får bare se bilder av.. MOoohahahaha..

    SvarSlett
  7. Kjære datter....ikke for å mase....men nå er det vel litt lenge siden vi har hørt noe fra dere:-o Håper alt er bra og dere har blitt drevne på det store brettet! Jeg ser av nyhetene at dere gikk klar av syklonen Hamish selv om det kanskje har falt noen regndråper på dere også...
    Her er det fortsatt vinter men snøen har vertfall begynt å dundre ned fra taket....etter lyden å dømme er det bare pinneved igjen av terassen:-)
    Lev livet - bestemor hilser!

    SvarSlett