lørdag, februar 28, 2009

Smaaplukk


Tenkte vi bare skulle laste opp litt forskjellige bilder, saa har dere noe aa se paa der hjemme i kulda. Det forste bildet her er av Kine da vi var ferdige med siste dykk og hun faar gratulasjoner fraa Jon, dykkeinstruktoren vaar. Bilde nummer to er av Sarah som viser fram akrobategenskapene sine foran kameramannen.
Saa har vi faatt med oss litt ordentlig Thailandsk kultur! Bidlet er fra en bar der vi bor naa, hvor de har show i to timer hver kveld. Bare ladyboys, som de kaller seg, som sprader rundt i minikjoler og synger Tina Turner og ABBA. Kjempe goy aa se paa. (Vi lop rundt og sang ABBA hele resten av kvelden)

Dette bildet har en ganske morsom historie. Det ble tatt ca kl halv 6 om morgenen paa Phi Phi en av de forste dagene vaare i landet. Selve bildet er av stranda mens det var lavvann, og den oransje pinnen midt i bidlet er Kine som prover aa finne fisk. Det som skjedde var at Kine vaaknet ca kl 5 paa morgenen og fikk ikke sove igjen, saa hun stirret paa meg helt til jeg ogsaa vaaknet, og saa fant hun ut at det var lurt aa gaa ut for aa se paa soloppgangen. Vi hadde funnet ut at den skulle vaere ca kl 7, saa det var jo ikke saa lenge aa vente. Saa vi kledde paa oss og spaserte ut med kameraene vaare for aa se paa denne sola da. Satt oss paa en benk paa stranda og ventet taalmodige paa lys men det skjedde svaert lite. Klokka ble 7 og halv 8 men det kom virkelig ingen sol. Det gikk opp for oss saann litt for 8 at vi strengt tatt satt paa helt feil side av oya for aa se paa soloppgangen, for da kom plutselig sola opp fra bak fjellet. I tillegg hadde Kine stilt klokka en time for fort saa i realiteten stod vi opp og gikk ut rundt kl 5, ikke kl 6 som vi trodde. Etter det har vi satset paa aa faa med oss solnedgangen istede.

Dette bildet tok vi paa snorkleturen vi hadde mens vi bodde paa Phi Phi. Oya paa bildet er Phi Phi Leh, altsaa den ubebodde oya hvor de spilte inn strandscenene i The Beach. Alt ser veldig magisk ut her nede, og vi tror hele tiden av vi er midt i en Jurassic Park film, for naturen her er helt lik.



Kine er brun! (Sarah var bare heldig med lyset) Og ja, det er litt trist aa ta bilder av seg selv, men hvis du skal ha noe gjort....
Saann, da faar dere klare dere en stund, saa skal vi skjerpe oss og oppdatere oftere. Takk for alle sote kommentarer, vi blir like glad hver gang noen har skrevet til oss:)
Bonus: film! Dette er Kine og fisken paa Phi Phi.

5 kommentarer:

  1. Hei Kine !
    Vi foelger deg fremdeles paa turen.
    Mange fine bilder.
    Klem fra tante Evy og onkel Harald.

    SvarSlett
  2. Takk for nye morsomme bilder og glimt fra turen, filmen var jo kjempefin, helt utrolig så mye fisk! Kan nesten ikke vente på neste oppdatering. Syyyyyyyyyyyyynes du er kjempebrun jeg Sarah min ;-)

    SvarSlett
  3. Hei mine søte prinsesser.

    Gratulerer med dykkersertifikatet.

    Takk for at dere korter ned vintermånedene for oss her hjemmer som bare drømmer om å gjøre som dere.

    Stockholm ble handling, masse gåing, fikk sett mye, spennende spisesteder, dinner show og få spor til finanskrisen.

    Varm klem fra dette kalde nord

    Mamma Jorunn

    SvarSlett
  4. He-he...ble sjøsyk av videosnutten - så livaktig var den:-) Morsomt! - og i morgen reiser dere til Australia...her snør det:-S Bortsett fra skredfaren i fjellet ser det ut til å bli en super topptur sesong i år da....:-P

    PS - får dere noe tid til overs down under skal Fraser Island være verdt en tur....bare 30 mil nord for Brisbane;-)

    SvarSlett
  5. Blupp..blupp...
    Visste ikke at man kunne savne søstra si så fælt! ;) Svømm litt rundt på ryggen og sprut vann med munnen for meg, pleace!! ;P

    Brosjan.

    SvarSlett