lørdag, mars 14, 2009

Mojo Surf Camp


Som vi skrev tidligere har vi altsaa kommet til Byron Bay etter fem dager paa surfe kurs oppover kysten fra Sydney. Det var helt fantastisk morsomt, og vi vurderer nesten aa bare kjore samme rute opp og ned resten av tiden her. Motte helt utrolig mange morsomme folk, og naa bor vi ca 15 jenter sammen her i Byron som alle var paa kurset. Selve surfingen var ogsaa kjempe goy, og det er faktisk ikke saa vanskelig som alle skal ha det til! Vi kom opp begge to paa forste turen vaar ut, og naa kan vi til og med svinge (noen ganger hvertfall). Vi surfet to ganger daglig hver dag, forst kl 8 paa morgenen og saa ut igjen saann i tre tiden. Utrolig slitne, og vi har saa mye saar paa knaer og albuer at vi nesten ser mishandlet ut. Men det var absolutt verdt det, uten tvil.

Som sagt, motte veldig mange kule folk. Forste stopp var et sted som het Cresent Head, det laa ca 6 timer unna Sydney. Det laa midt inni bushen, gjormete vann og mer mygg enn vi visste fantes paa hele jorda tilsammen. Vi ser ikke UT, det er latterlig hvor mange myggstikk man faktisk har plass til paa kroppen! Men anyways, der var vi altsaa to netter, surfet paa dagen og paa kvelden var det fest rundt et baal som laa enda lenger inn i skogen. Er ikke sikker paa hvor mange som jobbet der, de flytter litt paa seg og man kan liksom komme og gaa som man vil omtrent, men det var vel en ca 10 gutter der naar vi var der. De fikk et nytt busslass med folk hver mandag og onsdag, omtrent 75% jenter og 60% nordmenn, saa de har det nok helt greit der..

Litt bilder fra forste campen. Det er Sarah som surfer paa det forste bildet der, og det siste er av oss og noen av jentene rundt baalet paa kvelden.

Etter Cresent Head saa ble vi tatt med videre opp til et sted som het Spot X. Det laa paa en strand som het Arrawarra, og her var det mye mer folk enn paa det andre stedet. Paa Cresent var det bare en og en buss om gangen, men paa Spot X bodde det rundt 100-150 stk, saa det var ogsaa en hel del fler som jobbet der. Forsteintrykket ble ikke saa bra, det var morkt naar vi kom i tillegg til at det regnet den kvelden, men naa naar alt er over saa synes vi vel egentlig at Spot X var best. De hadde til og med en fyr der som sang og spilte gitar hver kveld, og han skulle dra derfra samme dag som oss saa siste kvelden vaar var det fest for han. Veldig flink faktisk (vi kjopte cd'en), var fra Canada og hetet Brett McDonald (vi maa drive litt PR, han haaper paa aa bli signet snart).


Posing med surfebrettene, Brett som spiller for oss rundt baalet, og Martine, Mona og Marie som vi motte paa turen og bor paa rom med naa. Det siste bildet er en advarsel mot a tisse i vaatdrakta, straffen var aa lope naken rundt campen (eller bli spist av hai).

Saa kom vi altsaa til Byron Bay igaar, og dumme som vi er gadd vi ikke booke rom via Mojo for vi var sikre paa at de bare fant dyre ting. Det var lurt, for naar vi kom fikk vi bare beskjed om at "Byron is full", og saa hadde vi ikke noe sted aa sove. Kult. Vi gikk byen rundt i mange timer og til slutt fant vi et hostell som hadde latt folk sove paa TV rommet for kvelden, saa vi fikk vaere der. Sov faktisk overraskende godt, men veldig glad for aa ha faatt ordentlig som idag. Blir her til mandag og saa ser vi hva vi finner paa videre, er bare et par timer opp til Brisbane hvor flyet gaar fra saa vi har ikke hastverk.


Peace!

3 kommentarer:

  1. Kjempemorsomt å se og høre! Surfingen høres ut som et mer enn greit alternativ til snowboard:-) Kjempemisunnelig!! Nyt fortsettelsen!
    Stor klem fra meg!
    PS - kanskje dere skulle vurdere Fraser Island?

    SvarSlett
  2. hei jentutter! så gøy å se bilder, dere ser jo så søte ut atte jeg har ikke sett makan! hvordan går det med myggestikkstatisikken? gleder meg til å se dere igjen! stort fransk kyss fra sofie

    SvarSlett
  3. Hei, Kine (og Sarah selvfølgelig :-))!
    Det er så gøy å lese bloggen! Det gir meg et herlig avbrekk i hverdagen, og det høres ut som dere har det fantastisk. Jeg reiste 8 mnd i Mellom Amerika for ca 10 år siden, og det vekker gode minner å følge med på turen deres. Jeg kunne ønske det var meg!

    Kos dere masse videre :-)

    Klem fra Turid (kusina til Jorun)

    SvarSlett